Lidt om Appetit ...

Appetit A/S blev grundlagt i 1986 med ét mål for øje; At producere og sælge levnedsmidler af høj kvalitet. Det, der engang startede med forarbejdning af råkostsalater, har igennem årene udviklet sig til et bredt men også specialiseret sortiment.

Appetit; en familieejet nordjysk virksomhed - som gerne leverer skræddersyede produkter, der præcist dækker vores kunders behov. Nøglebegreber som høj kvalitet, individuel kundepleje og levering, er nogle af de grundprincipper vi fastholder i virksomheden.

Appetit har produktions- og kontorlokaler i det tidligere mejeri i Sønderskov, ved Hjørring. Her råder vi over alle nødvendige faciliteter fordelt på 2.500 m2.

Vi servicerer en lang række levnedsmiddelfabrikker med snitning og råsyltning af forskellige vegetabilske produkter samt ikke mindst hvidløg i forskellige forarbejdninger.

Desuden omfatter vores sortiment også færdigvarer som hvidløgsfed i forskellige marinader, knust hvidløg eller chilipuré som i dag, både leveres til detail- og cateringbranchen.